>

Hidroizolacija temeljev in epoksi tla

Hidroizolacija kot neprepustna membrana poskrbi za zaščito objekta oziroma konstrukcije pred različnimi zunanjimi vremenskimi vplivi. Pri sami gradnji neke hiše oziroma zgradbe je tako ključnega pomena hidroizolacija  temeljev, vsekakor pa poznamo tudi hidroizolacije drugih delov objekta. V zadnjem času se omenjenima hidroizolacijama pridružuje namreč tudi hidroizolacija streh, teras in tako dalje. V okviru hidroizolacije ločimo veliko različnih hidroizolacijskih materialov, sama izbira materiala pa je najbolj odvisna od tega, kateri del zgradbe oziroma kaj želimo zaščititi. Torej, lahko bi rekli, da je vsekakor eden izmed najbolj učinkovitih načinov za preprečitev prodiranja vlage skozi zidove in po njih prav izvedba kvalitetne hidroizolacija objekta, začenši s hidroizolacijo temeljev.

Seveda pa je hidroizolacija temeljev nekaj, česar ne moremo opraviti ravno sami, zato se bomo v tem primeru odločili za sodelovanje s strokovnjakom, kar je tudi edina pravilna možnost. V naši državi se sicer kar nekaj ljudi ukvarja s hidroizolacijo temeljev in drugih delov zgradb, tako da ne bo problem najti nekoga, ki bo to lahko storil za nas. Ko smo se pri nas doma odločili za zgradbo hiše in seveda kasneje v tem sklopu tudi za hidroizolacijo temeljev, smo se obrnili na podjetje Habat. Podjetje Habat je znano po svojem slikopleskarstvu, vendar pa vam nudi tudi kvalitetno hidroizolacijo temeljev. V ponudbi storitev pa v okviru hidroizolacij ne boste naleteli samo na temelje, temveč tudi na nekatere druge dele hiše.

 Hidroizolacije

Slikopleskarstvo Habat pa opravlja še eno zanimivo storitev, ki se imenuje epoksi tlaki oziroma epoksi tla. Ste mogoče že kdaj slišali za epoksi tla? Če delate v katerem izmed podjetij s skladiščem, proizvodnimi obrati ali podobno, potem ste skoraj zagotovo že. Epoksi tla so namreč značilna industrijska tla. Gre namreč za tlake, ki so visoko odporni na različne vplive, kot so temperatura, kemikalije, teža in tako dalje. Za epoksi tla se tako odločajo vsi, ki so povezani z industrijo. Najbolj značilno je, da se epoksi tla nahajajo v raznih proizvodnih obratih, v skladiščih, kjer je vožnja z viličarjem pogosta in tako naprej. V takih primerih je zares pomembno, da so tla visoko odporna, zato so epoksi tlaki odlična rešitev.

V ponudbi samega podjetja boste našli še marsikaj več, ne le epoksi tla in hidroizolacijo temeljev. V kolikor potrebujete katero izmed omenjenih dveh storitev ali kaj podobnega oziroma karkoli v zvezi s slikopleskarstvom, vam priporočam, da obiščete spletno stran podjetja Habat in preverite njihovo ponudbo. Ko boste preverili ponudbo in razmislili o tem, kaj točno potrebujete, pa je najbolje, da kontaktirate strokovnjake podjetja ter se z njimi dogovorite za opravljanje določenih storitev.  Po lastnih izkušnjah vam lahko povemo, da je bilo sodelovanje z omenjenim podjetjem izredno dobro in strokovno, prav tako pa verjamemo, da bodo strokovnjaki tudi vam priskočili na pomoč takoj, ko jih boste potrebovali in vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Kontaktirajte strokovnjake podjetja Habat in si tudi vi zagotovite kvalitetno hidroizolacijo temeljev, epoksi tla ali drugo storitev. Poskrbite, da bo vaše bivanje še bolj udobno in zares kvalitetno ter prijetno. Postanite tudi vi ena izmed zadovoljnih strank.

Ali ste vedeli?

Kameno volno pridobivamo iz kamnin vulkanskega izvora, kot so diabaz, bazalt in dolomit.
 

 
Proces pridobivanja kamene volne se prične s taljenjem vulkanske kamnine pri 1500° C. Te kamnine se stalijo v lavo, ki jo razvlaknimo z uporabo rotacijskih koles in z vpihovanjem zraka. Ta nastala vlakna se usedajo na tekoči trak, kjer se jim doda veziva. Vlakna se skupaj z vezivi preseli v komprimacijsko komoro, nato pa v trdilno peč, v kateri se zmes vlaken in veziva pri 250° C dokončno strdi.

Kategorije